Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam duvar görmek

Rüyada cam duvar görmek

Rüyada cam duvar görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, adım atarken çok zorlanacağına yorulur.

Rüyada cam duvar gördüyseniz:

  • Sizin sevmediğiniz bir insan önemli bir konuma gelebilir.

Rüyada cam duvar görmek yeterli kimse haline geleceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, elde edilen nasibin artacağına alamet eder.

Rüyada camdan duvar görmek dileklerin gerçekleşeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işarettir.

Rüyada duvar takvimi görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işarettir.

Rüyada tozlu duvar görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına inanılır.

Rüyada boyası dökülmüş duvar görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada duvardan geçmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada duvarda dua görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek endişelerinin son bulacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, yakında hedefine ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments