Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar takvimi görmek

Rüyada duvar takvimi görmek

Rüyada duvar takvimi görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına yorulur.

Rüyada duvar takvimi gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Rüyada duvarda takvim görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, hayattan daha zevk alacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar takvimi görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada takvim kağıdı görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulur.

Rüyada yerden takvim yaprağı toplamak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, mal ve para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada takvim yaprağı koparmak kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işarettir.

Rüyada arapça takvim görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada masa takvimi görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, huzursuzlukların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eski takvim görmek hüsrana uğrayacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments