Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam boncuk görmek

Rüyada cam boncuk görmek

Rüyada cam boncuk görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada cam boncuk gördüyseniz:

  • Tekrar bir araya gelmenizi sağlayacak bir organizasyon söz konusu olabilir.

Rüyada cam boncuk görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, daha fazla başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada cam nazar boncuğu görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulur.

Rüyada kum boncuk görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, yeni bir iş bulacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu toka görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine alamet eder.

Rüyada boncuklu bilezik görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk kolye yapmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynunda boncuk görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, duyguların karşılık bulacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi boncuk almak rahat geçinerek yaşayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments