Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu toka görmek

Rüyada boncuklu toka görmek

Rüyada boncuklu toka görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına rivayet eder.

Rüyada boncuklu toka gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar oluşabilir.

Rüyada boncuklu toka görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına işaret eder.

Rüyada kahverengi toka görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük toka görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada toka kaybetmek bolluk ve bereket elde edeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden toka almak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına delalettir.

Rüyada gümüş toka görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada lastik toka görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil saç tokası görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments