Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardak kesmek

Rüyada cam bardak kesmek

Rüyada cam bardak kesmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, her zaman hürmet göreceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam bardak kesmek gördüyseniz:

  • Bakış açınızı yenileyebilir, yeni yöntemler geliştirebilir, yeni bağlantılar kurabilir veya yeni bir yolda yürümeye başlayabilirsiniz.

Rüyada cam bardak kesmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam bardak hediye almak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çatlamış cam bardak görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada cam bardakta çay görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, başarılarının katlanacağına yorulur.

Rüyada cam bardakta su vermek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli cam bardak görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada cam bardak yıkamak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada cam bardağa su doldurmak kazancın günden güne artacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments