Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardak düşürmek

Rüyada cam bardak düşürmek

Rüyada cam bardak düşürmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam bardak düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada cam bardak düşürmek zor durumlara düşüleceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kırık cam bardak görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam bardaktan su içmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam bardak bulmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, onlarla arasının açılacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam bardak fırlatmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına rivayet eder.

Rüyada cam bardağın elinde kırıldığını görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret eder.

Rüyada kırık cam bardağı görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, iyi geçiminin devam edeceğine yorulur.

Rüyada büyük cam bardak görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments