Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük cam bardak görmek

Rüyada büyük cam bardak görmek

Rüyada büyük cam bardak görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada büyük cam bardak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler kafanızı da karıştırabilirler.

Rüyada büyük cam bardak görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardak görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada cam çay bardağı görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam bardak çiğnemek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada cam bardak yemek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Rüyada çok fazla cam bardak görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, huzur içinde yatacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret eder.

Rüyada cam bardakta su görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırmak görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, daha sık bir araya geleceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments