Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardaklara su doldurmak

Rüyada bardaklara su doldurmak

Rüyada bardaklara su doldurmak yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardaklara su doldurmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşamınızı da renklendirebilir.

Rüyada cam bardağa su doldurmak müreffeh bir yaşama sahip olacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardağa su doldurmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına inanılır.

Rüyada bir bardak su doldurmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hep yerinde sayacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada bardaklara su doldurmak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada bir bardağa su doldurmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Rüyada bardak doldurmak sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, refah düzeyinin artacağına işarettir.

Rüyada bardağa ayran doldurmak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments