Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam ayna görmek

Rüyada cam ayna görmek

Rüyada cam ayna görmek işe zorla gidip geleceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, üzüntülü haberler alacağına, rahat rahat yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada cam ayna gördüyseniz:

  • Etkilemek istediğiniz kişiler varsa, daha az konuşmalı daha çok şey yapmalısınız.

Rüyada cam ayna görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam ayna kırmak bolluk ve bereketin artacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada yuvarlak ayna görmek dileklerin gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine delalet eder.

Rüyada aynaya bakıp başkasını görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına inanılır.

Rüyada kırık ayna almak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ayna kırmak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynada makyaj yapmak başarısının yükseleceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada aynada sırtını görmek bunun farkına varacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments