Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalmaya çalışmak

Rüyada çalmaya çalışmak

Rüyada çalmaya çalışmak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, yeni bir hayata başlayacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada çalmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı konular tam istenilen şekilde giderken, bazıları asparagas haber mahiyetinde yanılgılarla dolu olabilir.

Rüyada bir şey çalmaya çalışmak uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gitar çalmaya çalışmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çok büyük paralar kazanacağına, mevki makam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada para çalmaya çalışmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çalmaya çalışmak rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ıslık çalmaya çalışmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saz çalmaya çalışmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Rüyada telefonun çalması görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gitar çalmayı öğrenmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, onlara çok bağlı olacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments