Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey çalmaya çalışmak

Rüyada bir şey çalmaya çalışmak

Rüyada bir şey çalmaya çalışmak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet eder.

Rüyada bir şey çalmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı konular sonuçlanabilir.

Rüyada bir şey çalmaya çalışmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslık çalmaya çalışmak kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada çalmaya çalışmak geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada gitar çalmaya çalışmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada saz çalmaya çalışmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine inanılır.

Rüyada para çalmaya çalışmak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çalmadan oynamak çıkılan yolculukların şans getireceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gitar çalmayı öğrenmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments