Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gitar çalmaya çalışmak

Rüyada gitar çalmaya çalışmak

Rüyada gitar çalmaya çalışmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, mevki kazanacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gitar çalmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Olumlu bir eğilim içinde olmanız özel veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada gitar çalmaya çalışmak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada gitar çalmayı öğrenmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kazançtan yana kara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada çalmaya çalışmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada saz çalmaya çalışmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada para çalmaya çalışmak yaşam enerjisini geri kazanacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına yorulur.

Rüyada ıslık çalmaya çalışmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına işarettir.

Rüyada bir şey çalmaya çalışmak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, anne baba ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı çalması duymak aile içinde husumet gelişeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments