Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonun çalması görmek

Rüyada telefonun çalması görmek

Rüyada telefonun çalması görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, mutsuz ve hasta olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, ruhen rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonun çalması gördüyseniz:

  • Sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Rüyada telefonun çalması görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kara kara düşüneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çalmadan oynamak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada para çalmaya çalışmak yıkılacağına, üzüleceğine, zafer elde edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada piyano çalmayı öğrenmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine delalettir.

Rüyada gitar çalmaya çalışmak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sermaye kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı çalması duymak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulur.

Rüyada çalmaya çalışmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gitar çalmayı öğrenmek öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, kişinin yasa düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments