Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gitar çalmayı öğrenmek

Rüyada gitar çalmayı öğrenmek

Rüyada gitar çalmayı öğrenmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, karamsar olacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine tabir olunur.

Rüyada gitar çalmayı öğrenmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz dedikodular yüzünden bozulabilir.

Rüyada gitar çalmayı öğrenmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına delalet eder.

Rüyada gitar çalmaya çalışmak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya rivayet eder.

Rüyada piyano çalmayı öğrenmek getirisinden daha fazla olacağına, büyük takdir toplanacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saz çalmayı öğrenmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada keman çalmayı öğrenmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada kapı çalması duymak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına alamet eder.

Rüyada bir şey çalmaya çalışmak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada ıslık çalmaya çalışmak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çok güzel günler göreceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments