Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalıya takılmak

Rüyada çalıya takılmak

Rüyada çalıya takılmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada çalıya takılmak gördüyseniz:

  • Size yararı olmayan iş, ilişki, kişi, plan ya da projelerden uzaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada çalıya takılmak gelirinin artacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına alamet eder.

Rüyada takı takıldığını görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuna altın takıldığını görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, malvarlığının artacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna serum takıldığını görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine altın takıldığını görmek zor günlerin sona ereceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ağa takılmak iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, düşmanlarının güçleneceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına delalettir.

Rüyada düğünde takı takıldığını görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına tabir olunur.

Rüyada altın kolye takıldığını görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ticaret ehli kişi olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments