Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağa takılmak

Rüyada ağa takılmak

Rüyada ağa takılmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kötü noktalara geleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sorunların sürekli artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine işaret eder.

Rüyada ağa takılmak gördüyseniz:

  • İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz.

Rüyada denizde ağa takılmak çok büyük zorluklar atlatacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağa takılmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına tabir olunur.

Rüyada saçları ağarmış kadın görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağa dolanmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Rüyada ağa takılmış balık görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, gözyaşının kuruyacağına, aile işlerinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ali ağaoğlu görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağarmış saç görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının saçlarını ağarmış görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments