Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna serum takıldığını görmek

Rüyada koluna serum takıldığını görmek

Rüyada koluna serum takıldığını görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, lüks, konfor içinde olacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna serum takıldığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu bir gelişme kaydedeceksiniz.

Rüyada koluna serum takıldığını görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Rüyada kendine serum takıldığını görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, ticaretin önünün açılacağına inanılır.

Rüyada kolunda serum takılı görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalettir.

Rüyada kolunda serum görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, sevinç ve sürura delalettir.

Rüyada hastaya serum takmak güzel günlerin kapıda olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada serum almak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, istemediği halde borçlanacağına, insan sevindireceğine işarettir.

Rüyada serum takılması görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada serumla kan almak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments