Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolye bozdurmak

Rüyada altın kolye bozdurmak

Rüyada altın kolye bozdurmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kararlar alacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kolye bozdurmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya gayrimenkul başlığı altında incelenebilecek konulara sabırla yaklaşmalısınız.

Rüyada altın kolye bozdurmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bulup bozdurmak kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın lira bozdurmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik bozmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına yorulur.

Rüyada altın saat bozdurmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine yorulur.

Rüyada çeyrek altın bozdurmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet eder.

Rüyada altın yüzük bozdurmak sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, maddi çıkmazların biteceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments