Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bulup bozdurmak

Rüyada altın bulup bozdurmak

Rüyada altın bulup bozdurmak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, işinden uzaklaşacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, korkularının üzerine gideceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, başka alanlara yöneleceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada altın bulup bozdurmak gördüyseniz:

  • Nedensiz yere çok fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

Rüyada altın bulup bozdurmak işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına tabir olunur.

Rüyada altın bulup kaybetmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bulup geri vermek çok büyük bir sevinç duyulacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada altın bulup dağıtmak yalnız kalınacağına, öz güven kazanacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bulup sahibine vermek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada altın yüzük bulup takmak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada altın bulup satmak neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına işarettir.

Rüyada altın bilezik bulup takmak ana baba duası alınacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments