Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın saat bozdurmak

Rüyada altın saat bozdurmak

Rüyada altın saat bozdurmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, rızkın genişlemesine tabir olunur.

Rüyada altın saat bozdurmak gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Rüyada altın saat bozdurmak aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada altın alyans bozdurmak rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada altın bulup bozdurmak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada altın bozdurmaya çalışmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada altın kolye bozdurmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalet eder.

Rüyada altın bilezik bozmak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Rüyada altın lira bozdurmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, bereket ve zenginlik olacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik bozdurduğunu görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments