Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolya görmek

Rüyada altın kolya görmek

Rüyada altın kolya görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kolya gördüyseniz:

  • Çıkacağınız yolculuklarda yaratıcı fikirlerinizi kullanma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına delalettir.

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada gelinin kolunda altın görmek yapılan hataların düzeltileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine delalet eder.

Rüyada annenin kolunda altın görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada koluma altın bilezik takmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek bol rızık sahibi olunacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, yeni şeyler keşfedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments