Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının dondurma yediğini görmek

Rüyada başkasının dondurma yediğini görmek

Rüyada başkasının dondurma yediğini görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, hayra ve esenliğe tabir olunur.

Rüyada başkasının dondurma yediğini gördüyseniz:

  • Geniş vizyonunuz diğerlerini şaşırtabilir.

Rüyada dondurma yediğini görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada dondurma yedirmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dondurma yedirdiğini görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına delalet eder.

Rüyada birinin dondurma yediğini görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işarettir.

Rüyada başkasının dondurma yediğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada rengarenk dondurma yemek günahlara, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına delalettir.

Rüyada sade dondurma yemek şansının bir ömür yaver gideceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına alamet eder.

Rüyada elinde dondurma görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments