Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanustan su içmek

Rüyada okyanustan su içmek

Rüyada okyanustan su içmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada okyanustan su içmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada okyanus suyu içmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada okyanustan su içmek onunla bir ömür mutlu olacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada okyanus suyu görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz ve okyanus görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okyanusta boğulduğunu görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada okyanus üzerinde uçmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, elde bulunan imkânların artacağına delalettir.

Rüyada okyanus dalgası görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işarettir.

Rüyada okyanusun içinde olmak hata yapılacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments