Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzlu denizde yüzmek

Rüyada buzlu denizde yüzmek

Rüyada buzlu denizde yüzmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada buzlu denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Sonra çok sıkıntı çekersiniz.

Rüyada buzlu denizde yüzmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş denizde yüzmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada buzun içinde yüzmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzlu havuzda yüzmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, gün sayacağına delalettir.

Rüyada buzda yüzmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek önemli atılımlar yapacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada buzlu gölde yüzmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzlu suda yüzmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments