Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabının içini görmek

Rüyada buzdolabının içini görmek

Rüyada buzdolabının içini görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, sorunların hallolacağına, yeni yollara girileceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada buzdolabının içini gördüyseniz:

  • Beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız.

Rüyada buzdolabında süt görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, umutlarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada buzdolabını dolu görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabının içini görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına işarettir.

Rüyada buzdolabının boş olduğunu görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına yorulur.

Rüyada buzdolabında yılan görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada buzdolabında yeşillik görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabında yumurta görmek helal kazanç elde edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabından su içmek anlaşmalardan cayılacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments