Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabını dolu görmek

Rüyada buzdolabını dolu görmek

Rüyada buzdolabını dolu görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, geçmişi unutup geleceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabını dolu gördüyseniz:

  • Geleceğinizi güvende tutacak maddi eğilimlere hız kazandırmalısınız.

Rüyada buzdolabını dolu görmek gelirinin de artmayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabının dolu olduğunu görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada dolu buzdolabı görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi yiyecek dolu buzdolabı görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada içi dolu buzdolabı görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabı dolu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işarettir.

Rüyada buzdolabına su koymak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, anne baba duaları alınacağına, işlerinin yolundan çıkacağına yorulur.

Rüyada buzdolabında karpuz görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments