Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında süt görmek

Rüyada buzdolabında süt görmek

Rüyada buzdolabında süt görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada buzdolabında süt gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Rüyada buzdolabında süt görmek helal lokmalar yiyeceğine, birçok engelin aşılacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada birini buzdolabında görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına delalettir.

Rüyada buzdolabında yumurta görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere inanılır.

Rüyada buzdolabı hediye almak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabından yemek yemek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolu buzdolabı görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabını dolu görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına delalet eder.

Rüyada siyah buzdolabı görmek rahatsızlık duyulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments