Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah buzdolabı görmek

Rüyada siyah buzdolabı görmek

Rüyada siyah buzdolabı görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, çıkmaza düşeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah buzdolabı gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Rüyada siyah buzdolabı görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine inanılır.

Rüyada buzdolabını görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabı temizlemek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabı görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında zeytin görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kazancında da artış meydana geleceğine yorulur.

Rüyada buzdolabında para görmek rahat bir hayata başlayacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının buzdolabında et görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada buzdolabında muz görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments