Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında kıyma görmek

Rüyada buzdolabında kıyma görmek

Rüyada buzdolabında kıyma görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabında kıyma gördüyseniz:

  • Veya başkalarının anlamsız gelen veya belirsizlik içeren tekliflerini önemsemeyebilirsiniz.

Rüyada buzdolabında kıyma görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiğ et kıyma görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada soğanlı kıyma görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada kıyma satmak mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıymalı dolma yemek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kıymalı pide yaptırmak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada kıyma köftesi görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments