Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabına koymak

Rüyada buzdolabına koymak

Rüyada buzdolabına koymak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabına koymak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi veya fırsatları gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada buzdolabına su koymak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabına yemek koymak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada buzdolabına balık koymak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabına koymak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine alamet eder.

Rüyada buzdolabına yiyecek koymak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada buzdolabına et koymak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına inanılır.

Rüyada buzdolabını silmek borçların kolaylıkla kapanacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına alamet eder.

Rüyada buzdolabında şeker görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments