Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabını görmek

Rüyada buzdolabını görmek

Rüyada buzdolabını görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına yorulur.

Rüyada buzdolabını gördüyseniz:

  • Çevrenizde yanlış anlaşılmamak için, kendinizi ifade ederken çaba göstermelisiniz.

Rüyada buzdolabından su içmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabına girmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada içi yiyecek dolu buzdolabı görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabında çiğ et görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabında donmuş et görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabına çiş yapmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına yorulur.

Rüyada buzdolabından yemek yemek ailesi ile mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabının içini görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, malının ve aşının da çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments