Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında çiğ et görmek

Rüyada buzdolabında çiğ et görmek

Rüyada buzdolabında çiğ et görmek girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, başarılarını arttıracağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabında çiğ et gördüyseniz:

  • Yolculuk esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir.

Rüyada buzdolabında çiğ et görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada buzdolabında et görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında donmuş et görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada buzdolabına et koymak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının buzdolabında et görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada çok çiğ et görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada çiğ et ellemek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı çiğ et görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, büyük kazanç sağlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments