Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında tatlı görmek

Rüyada buzdolabında tatlı görmek

Rüyada buzdolabında tatlı görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çok kötü günler yaşayacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına delalettir.

Rüyada buzdolabında tatlı gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizi yönendirmeye çalışan kişilere karşı tedbirli olamayabilirsiniz.

Rüyada buzdolabından tatlı yemek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, başarılarının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında tatlı görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada buzdolabının içine girmek geçim sıkıntısı çekeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalettir.

Rüyada içi boş buzdolabı görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına inanılır.

Rüyada buzdolabında muz görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine alamet eder.

Rüyada buzdolabında ekmek görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabında pasta görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabı satmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, bunalıma gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments