Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında muz görmek

Rüyada buzdolabında muz görmek

Rüyada buzdolabında muz görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada buzdolabında muz gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor olabilir.

Rüyada buzdolabında muz görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, üzgün ve karamsar olacağına, aile bireyleri ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabını açmak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabının kırıldığını görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, prestij kazanılacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni buzdolabı almak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, komşularla ters düşüleceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı buzdolabı görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalet eder.

Rüyada buzdolabında bebek görmek uykusuz geceler yaşayacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz buzdolabı görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına alamet eder.

Rüyada buzdolabını görmek bolluk ve bereketin artacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments