Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabından tatlı yemek

Rüyada buzdolabından tatlı yemek

Rüyada buzdolabından tatlı yemek aksiliklerin yaşanacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada buzdolabından tatlı yemek gördüyseniz:

  • Aşırılıklar kötü sonuçlar doğurabilir.

Rüyada buzdolabından tatlı yemek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabında tatlı görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabına yemek koymak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para tabir olunur.

Rüyada buzdolabından yemek yemek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı tatlı yemek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine inanılır.

Rüyada komşuda tatlı yemek sevdiği birine hediye alacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı dut yemek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı tatlı elma yemek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments