Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında elma görmek

Rüyada buzdolabında elma görmek

Rüyada buzdolabında elma görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabında elma gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada buzdolabında elma görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada buzdolabında şeftali görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, ele geçecek haram mal ve paraya delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında su görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kırık buzdolabı görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine rivayet eder.

Rüyada buzdolabından su aktığını görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında köpek görmek nimetin çoğalacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabına su koymak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı buzdolabı görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments