Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol uzatmak

Rüyada kol uzatmak

Rüyada kol uzatmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına delalettir.

Rüyada kol uzatmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmenizi sağlayacak plan değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada kol uzatmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin uzvunu görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının tenasül uzvunu görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına inanılır.

Rüyada para uzatmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına rivayet eder.

Rüyada birinin saçını uzattığını görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalettir.

Rüyada cem uzan görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına alamet eder.

Rüyada uzanarak namaz kılmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak uzatmak yolunun açık olacağına, zorlukların artacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments