Rüyada sigara uzatmak

Rüyada sigara uzatmak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet eder.

Rüyada sigara uzatmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Rüyada sigara uzatmak hayırlı kişiler ile tanışacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kişinin başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara uzatıldığını görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının tenasul uzvu görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına yorulur.

Rüyada birinin saçını uzattığını görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına yorulur.

Rüyada birine para uzatmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, kimden akıl soracağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada uzatma kablosu görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada harama el uzatmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına işaret eder.

Rüyada erkek uzvu yemek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top