Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kazanmak

Rüyada altın kazanmak

Rüyada altın kazanmak rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada altın kazanmak gördüyseniz:

  • Verdiğinizden daha azına razı olmanızı gerektiren iş, plan, ilişki ya da başka durumlardan uzak durmalısınız.

Rüyada yarışmada altın kazanmak alım gücünün artacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik kazanmak önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın madalya kazanmak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kazancının günden güne arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kazandığını görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kazanmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada çeyrek altın kazanmak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Rüyada süper loto kazanmak atılan adımların başarıya çıkacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına inanılır.

Rüyada üniversitede kazanmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments