Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yük gemisi görmek

Rüyada yük gemisi görmek

Rüyada yük gemisi görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, mülkiyetinin de artacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, şan şöhret kazanacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine işaret eder.

Rüyada yük gemisi gördüyseniz:

  • Gideceğiniz davetlerde yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Rüyada yük gemisine binmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yüklü gemi görmek zenginlik sahibi olunacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yük gemisi görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yük gemileri görmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yük gemisi görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, mutlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada odun yüklenmek umutlarının çoğalacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, üzüntülü haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüklü traktör görmek kötü haberlerin alınacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüklü kamyon sürmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, huzur ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments