Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüklü gemi görmek

Rüyada yüklü gemi görmek

Rüyada yüklü gemi görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, büyük bir servete kavuşacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada yüklü gemi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda bir süredir size uymayan durumlar iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Rüyada büyük yük gemisi görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yük gemisi görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine yorulur.

Rüyada yük gemisine binmek zor bir işe girileceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada yüklü gemi görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada yük gemileri görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ona emek vereceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yüklü para bulmak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Rüyada yüklü altın görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye yorulur.

Rüyada yüklü araba sürmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments