Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük siyah balık görmek

Rüyada büyük siyah balık görmek

Rüyada büyük siyah balık görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, bilakis malının çoğalacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük siyah balık gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz sizinle paylaşabilecek şeyleri olan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada büyük siyah balık görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, parasına da para ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah büyük balık görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz içinde büyük balık görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehirde büyük balık görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada büyük balık pişirmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir balık görmek hem itibar edineceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada çok büyük balık görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük yayın balığı görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments