Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük balık kafası görmek

Rüyada büyük balık kafası görmek

Rüyada büyük balık kafası görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük balık kafası gördüyseniz:

  • Her şeyi herkese ilan etmeden önce, doğruları paylaşmak için doğru zamanı bekleyerek harekete geçmekte fayda var.

Rüyada büyük balık kafası görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kafada büyük bit görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, hasta ise bakacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafayı büyük görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, başarısızlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafası büyük yılan görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada kafada büyük yara görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kafalı adam görmek sıkıntısının biteceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük kafalı bebek görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kişinin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kafası büyük bebek görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments