Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük yat görmek

Rüyada büyük yat görmek

Rüyada büyük yat görmek rızkının da genişleyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Rüyada büyük yat gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilirsiniz.

Rüyada büyük yat görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla yattığını görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kocanla yattığını görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek kazancın günden güne daha da artacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastayı yatarken görmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada kardeşiyle yattığını görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta yatan adam görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments