Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede hasta yattığını görmek

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada hastanede hasta yattığını gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine delalettir.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, işlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını hastanede yatarken görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada birinin hastanede yattığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini hastanede yatarken görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının hastanede yattığını görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada birinin hastaneye yattığını görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments