Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastayı yatarken görmek

Rüyada hastayı yatarken görmek

Rüyada hastayı yatarken görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastayı yatarken gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilir, geleceğinize katkısı olacak kişilerle görüşebilirsiniz.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada hasta yatan kadın görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada yatan hastanın iyileştiğini görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesini hasta yatarken görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işarettir.

Rüyada hasta yatan adam görmek elindekileri de yitireceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yatakta yatan hasta görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, malında azalmaya rivayet eder.

Rüyada hasta yatan birini görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını hasta yatarken görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments