Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ve uzun yılan görmek

Rüyada büyük ve uzun yılan görmek

Rüyada büyük ve uzun yılan görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, keyfin bozulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada büyük ve uzun yılan gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Rüyada uzun büyük yılan görmek eşe dosta yardım edileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına alamet eder.

Rüyada büyük ve uzun yılan görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, bereketinin artacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işarettir.

Rüyada büyük uzun yılan görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada ince ve uzun yılan görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada çok uzun bir yılan görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada uzun ve siyah yılan görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, sıkıntılara neden olacağına işaret eder.

Rüyada uzun yılan öldürmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments