Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kaplı kuran görmek

Rüyada kara kaplı kuran görmek

Rüyada kara kaplı kuran görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, durgunlaşacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, iyi şartlara kavuşacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya tabir olunur.

Rüyada kara kaplı kuran gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada kara kaplı kuran görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, ekmeğinin azalacağına inanılır.

Rüyada kara kaplı kitap görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kara kaplı defter görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine rivayet eder.

Rüyada kabede kuran okunduğunu görmek sorunlarının da çözüleceğine, pişmanlığa, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kabede kuran okumak kendi işine sahip olacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı kuran görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, zor durumda bırakacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kaplı kuran görmek işlerinin hemen hallolacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, kurulu düzenin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaplı kuranı kerim görmek istenmeyen bir yolculuğa, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments