Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran kabı görmek

Rüyada kuran kabı görmek

Rüyada kuran kabı görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, hatalı yollara gireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kuran kabı gördüyseniz:

  • Daha sonra ise karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Rüyada kırmızı kaplı kuranı kerim görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kaplı kuran görmek kişinin yüzünün güleceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kaplı kuran görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, yoksul için zenginliğe, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada kuran kabı görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, iyi halinin kalmayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada kara kaplı kuran görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kaplı kuran görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına inanılır.

Rüyada kabede kuran dinlemek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, dini inançların güçleneceğine alamet eder.

Rüyada kabede kuran okumak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments