Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesbih almak

Rüyada tesbih almak

Rüyada tesbih almak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, kazancında artış olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tesbih almak gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan kişilere hızlı tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada tesbihi kaybetmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine işaret eder.

Rüyada güzel tesbih görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada iri tesbih görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Rüyada hediye tesbih almak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birini tesbih çekerken görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sıkılacağı bir haber almaya alamet eder.

Rüyada gül kokulu tesbih görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına tabir olunur.

Rüyada kokulu tesbih görmek daha büyük adımlar atılacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tesbihi boynuna asmak sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments